Welkom klanten van Holland MTB Tours.

Je komt op deze pagina via Holland MTB Tours. Sportzeker biedt een mooie aanvulling op deze reizen, namelijk een reis- en fietsverzekering in 1. Bij ons heb je standaard 2750-3000 euro dekking voor je fiets op vakantie, én diefstaldekking zonder ART slot (op vakantie). In Nederland dekken we schades tot 2500 euro, en dekken we diefstal uit/vanaf de auto.

Speciaal voor Holland MTB Tours: 15 euro cashback met actiecode “Holland MTB Tours”. Je krijgt dan na het afsluiten van de verzekering 15 euro korting (die Sportzeker terugstort op je rekening).

(Actie geldig geheel 2017)

Wat doet Sportzeker:

Sportzeker biedt sinds 2015 samen met Europeesche Verzekeringen een nieuwe verzekering voor wielrenners en mountainbikers.

Onze insteek verschilt van de reguliere verzekeraars door de combinatie te maken met een reisverzekering. We zijn namelijk van mening dat de meeste mensen ook op vakantie hun fietsen goed verzekerd willen hebben, want dan maak je toch de mooiste tochten meestal. En door deze te combineren kunnen we de premie laag houden. Dus:

Sportzeker biedt een reisverzekering én fietsverzekering samen in 1 verzekering, vanaf 10 euro/maand.

Voordelen Sportzeker?

  1. we hebben standaard een hoog verzekerd bedrag van 2750-3000 euro per persoon op vakantie(meerdere fietsen mag). Als je niet op vakantie bent dekken we standaard maximaal 2500 euro.
  2. we bieden diefstaldekking, op vakantie zonder ART slot. Als je niet op vakantie bent dekken we alleen diefstal uit de auto.
  3. we hebben een lage maandpremie. Totaal vanaf 10 euro per maand. Met 2 personen maar 6 euro per persoon.  En je kan je huidige reisverzekering opzeggen. De kosten voor de Sportzeker voordelen zijn omgerekend 5 euro per maand. Dus ter indicatie: als je je huidige reisverzekering verandert naar Sportzeker dan betaal je maar 5 euro per maand extra bij ons, en dan zijn ál je fietsen verzekerd, en ook die van je partner of kinderen als je ze meeverzekert (ja, voor diezelfde 5 euro). Dus hoe meer personen op de polis, hoe goedkoper het wordt verhoudingsgewijs.

Korte toelichting (bekijk verder ook de rest van de site):

Voor een lage maandelijkse premie bieden we een standaard dekking van 2500 euro (2750-3000 op vakantie) bij schade en diefstal. Omdat onze verzekering ook een reisverzekering is hebben we de meest ruime diefstaldekking in de markt

We maken onderscheid in diefstaldekking als je op vakantie bent, en als je niet op vakantie bent: we hebben een zeer ruime dekking als je op vakantie bent, en een aangepaste dekking als je niét op vakantie bent. Twee voorbeelden:

  1. We dekken op vakantie ook diefstal tijdens een tocht, zelfs als je geen ART slot hebt gebruikt. Dus bovenop de berg lunchen? Bij ons verzekerd, als je hem maar met een klein slotje vast zet. Dat 2kg zware ART slot mag je beneden laten.
  2. Als je niet op vakantie bent en gewoon een dagtocht rijdt in NL/B/DE doen we dit niet maar hebben we wel een diefstaldekking vanuit of vanaf de auto (dan wel vastgezet aan de drager). Dat is erg handig als je even ergens een pauze neemt voor- of na een tocht (even koffie drinken en taart eten), of je moet inschrijven voor een evenement en je fiets niet onbeheerd wil achterlaten.

Vergelijk met NTFU en ook Assurace

Om ook een vergelijking te laten zien met bijvoorbeeld verzekeraars zoals Assurace en NTFU:

(klik om te vergroten)

vergelijk ntfu assurace

Vergelijking met NTFU/Assurace dec 2015

We hopen met deze tabel al een aantal vragen te hebben beantwoord. Maar er kunnen altijd meer vragen zijn: bij vragen staan we je graag te woord: 0031-30-2717894.

1. Zoekt  je de premieberekening?
2. Wil je de verzekering afsluiten? 
3. Heb je vragen?