Onbezorgd op pad

Vanaf 10,25/mnd

Over Sportzeker

Sportzeker is begin 2009 opgericht, en is voortgekomen uit reisbureau Happysport dat zich specialiseerde in surfreizen. Sinds die tijd bieden we surfverzekeringen aan, maar omdat we zelf ook fanatiek fietsen realiseerden we ons dat er wel veel fietsverzekering zijn, maar net niet die ons aanspraken.

Voorbeeld: het blijkt dat bijna 75% van de fanatieke fietsers wel een doorlopende reisverzekering heeft, maar slechts 25% een fietsverzekering. En dat terwijl de gewone reisverzekering vaak maar heel weinig dekking biedt bij schade of diefstal. En losse fietsverzekeringen zijn zeker een optie, maar niet goedkoop.

Daarom Sportzeker. Een combinatie van een goede reisverzekering mét materiaalverzekering in 1, en daardoor ook een scherpe prijs. De Europeesche is daarbij de uitvoerende verzekeraar. Dat biedt een stuk zekerheid.

Geen zorgen:

Tijdens het sporten wil je je  niet druk maken over hoe je verzekerd bent, je moet gewoon goed verzekerd zijn als er iets gebeurt. Je moet er niet eens over nadenken. Geen zorgen dus.

Visie:

We willen een verzekering aanbieden met een goede dekking, eerlijke voorwaarden en een aantrekkelijke prijs. Een verzekering door fietsers, voor fietsers.

Bestaansrecht:

We werken samen met de Europeesche Verzekeringen, een van de grootste aanbieders van reisverzekeringen in Nederland. Sportzeker heeft de kennis, de Europeesche Verzekeringen biedt de zekerheid.

Wat jullie vinden

 • "We zijn benieuwd naar je mening. Mail het ons op fiets@sportzeker.nl."

  Mark Sportzeker
 • "Petje af voor het snel en adequaat fixen. Ik zou willen dat ik bij al mn verzekeringen het gevoel heb dat ze daadkrachtig zijn!"

  Klant surf
 • "Zit je aan de andere kant van de wereld en je kind heeft ernstige uitdrogingsverschijnselen, wordt met één telefoontje alles geregeld. Van ziekenhuisopname tot en met de repatriëring naar huis. Petje af."

  Rolf Kozian F-One
 • "Top verzekering!! Helaas wel al een keer gebruik van moeten maken, maar is allemaal perfect geregeld!!"

  Siemme Kemper
  Siemme Kemper
 • "Schade aan mijn wielset is snel en goed opgelost. Dank voor de hulp"

  L. Roonk
 • "Na eerdere slechte ervaringen met mijn vorige verzekering met moeilijk doen over van alles en nog wat is het prettig om goed te woord gestaan te worden door iemand die het fietsen ook snapt". 

  Roedriger, LC
 • Hartelijk dank voor de snelle en prettige afhandeling van deze schade.

  John v.d. L

Onze Partners